Nieuwsbrief – juli 2024

Nieuwsbrief – juli 2024

Maandag 1 juli 2024

Beste clublid,

In deze Puch66-nieuwsbrief informeren we je over het volgende:

Valt de Zomerrit in het Water?

Terugblik: Clubrit van 9 juni vanuit IJsselstein

Geslaagd weekend in Zuid-Limburg

Vijf redenen waarom Puch en Tomos bromfiets rijden leuk is

Activiteiten agenda

Word lid van Puch66 Nieuws App Groep

Contactinformatie

Sponsors

We wensen jullie veel leesplezier. Bij vragen of opmerkingen zien we graag jullie reactie tegemoet.


VALT ZOMERRIT 2024 IN HET WATER?

Beste leden,

We hebben dit jaar veel tijd en energie gestoken in de organisatie van de Zomerrit, die op zondag 1 september plaatsvindt met het thema ‘Forever Young’. Zoals elk jaar belooft het weer een groot feest te worden, met muziek, eten en drinken, een prachtige rit onder begeleiding van motoverkeersregelaars, een loterij en nog veel meer.

Voor dit evenement hebben we met diverse bedrijven afspraken gemaakt over de reservering van het terrein, catering, motorverkeersregelaars, aansprakelijkheidsverzekering, etc. Deze voorbereidingen brengen aanzienlijke kosten met zich mee voor de club. Dit is op zich geen probleem, mits er voldoende deelnemers zijn om de Zomerrit financieel verantwoord te maken.

Hoewel er al aanmeldingen zijn binnengekomen, zijn het er op dit moment nog niet genoeg om de Zomerrit door te kunnen laten gaan. Daarom doen we vanuit het bestuur een dringend beroep op jullie om je snel aan te melden als je mee wilt doen. De uiterste aanmelddatum is zondag 21 juli. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen we helaas genoodzaakt zijn de Zomerrit in de huidige opzet te annuleren en geheel anders op te zetten.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur


Terugblik: Clubrit 9 juni vanuit IJsselstein

Om 11 uur verzamelden we op deze zondag op het sportpark Groenvliet in IJsselstein voor weer een fantastische rit, georganiseerd door Robbert Leutscher en zijn vriend Guido (op zijn Zundapp).Robbert voorop en Guido in de achterhoede, als vangnet. Met een gemêleerde groep van 9 mannen en 2 dames rijden we door het voor mij onbekende gebied van Lek, Merwedekanaal en Linge. Veelal over dijken komen we via Lopikerkapel, Lexmond, Leerbroek en Leersum aan in Asperen.


Geslaagd weekend in Zuid-Limburg

In het weekend van 28 t/m 30 juni 2024 bezochten een aantal Puch66-leden het prachtige Zuid-Limburg, met Valkenburg als uitvalsbasis. Op zaterdagochtend verzamelden lokale club, de Bokkeriders en een aantal PTCN leden zich bij ons voor een gezamenlijke rit. Met 22 deelnemers reden we een mooie route, met stops en een heerlijke lunch. Na een rit van 109 km sloten we de dag af met een diner en gezellige borrel. Het was een fantastisch weekend vol plezier en goede organisatie. Volgend jaar weer!

Het uitgebreide verslag komt in het volgende magazine. Er wordt op dit moment gewerkt een een filmpje, nog eventjes geduld.

Denk je nu al, ik wil volgende jaar ook mee. Dat kan! We hebben een reservering van 27 t/m 29 juni 2025. Meld je aan door op de button te klikken of mail naar Puch66nl@gmail.com

Groeten, Arjan Zandbergen


Vijf redenen waarom Puch en Tomos bromfiets rijden leuk is

Om klokslag 4:30 uur gaat de wekker af op deze prille zondagochtend in huize Wijnen. De reden: de clubrit op Texel georganiseerd door Cees de Jong. Eugene is de eerste van ons clubje die er uit moet, omdat hij vanuit Apeldoorn ook nog mij komt ophalen in…


Activiteiten agenda

Agenda tips?
Heb je tips voor toekomstige evenementen of tourritten? Mail dit naar puch66nl@gmail.com, dan komt het op onze website te staan. Bedankt.

Clubritten

Datum:Startpunt:Vertrektijd:Organisator(en):Inschrijven:
Zondag 27 oktober 2024Hilversum11:00 uurJan van Loenen
2025
Vrijdag 27 t/m 29 juni 2025Valkenburg (Zuid-Limburg)Eugène Wijnen & Arjan Zandbergen Aanmelden
Zondag 24 augustus 2025ZOMERRIT, PUCH66 25 JAAR9:30 uurBestuur

Bijeenkomsten / Sleuteldagen

Datum:Thema:Locatie:Tijd:Inschrijven:
Dinsdag 5 november 2024Puch/Tomos winterklaar makenPuchshop.de in Wageningen19:00 tot 21:30 uurAanmelden

Beurzen / Oldtimermarkten

Datum:Evenement:Locatie:Inschrijven:
14 & 15 december 2024Central Classic BeursHoutenAanmelden

Wil je een rit organiseren of wil je meer informatie? Mail naar puch66nl@gmail.com


Word lid van Puch66 Nieuws App groep

We delen graag updates over geplande ritten, last-minute wijzigingen, spontane ritten, leuke tourrit foto’s / video’s of technische zaken. Dit groep is uitsluitend bedoeld voor Puch- en Tomos-gerelateerde onderwerpen.

Scan of klik de QR code om lid te worden van de groep.


Contactinformatie

Algemeen

Emailadres: Puch66nl@gmail.com

Voorzitter

Eugène Wijnen, voorzitter.puch66nl@gmail.com 

Secretaris

Arjan Zandbergen, secretaris.puch66nl@gmail.com  

Ritten/evenementen

Cees de Jong, evenementen.puch66nl@gmail.com  

Redactie

Wouter Geels, redactie.puch66nl@gmail.com

(voor o.a. aanleveren van kopij voor het magazine) 

Algemeen bestuurslid

Peter Hendriksen, puch66nl@gmail.com


Sponsors

Over Puch66 Copyrights 2024 © Artikelen van onze redactieleden kunnen alleen na toestemming van de auteur overgenomen worden. 


Geen reacties

Post a Comment