Agenda


Puch66 – Agenda 2019

Toerritten 2019..

Zaterdag(namiddag) 30 maart: Kom binnen bij Boele!

Clublid Boele in Zeist schenkt een drankje en serveert een hapje. Ondertussen kunnen liefhebbers naar hartelust genieten in de werkplaats van Boele. De uitnodiging is via de clubmail verzonden. Alle leden zijn welkom. tijd: van 16.00 tot 18.00 uur.

Zondag 31 maart:

Clubrit. We rijden via Soest en Baarn naar Laren, drinken daar op “De Brink” koffie en gaan via Hilversum en Lage Vuursche weer terug richting Utrecht. Vertrek: 13.00 uur vanaf Hotel Van der Valk bij De Bilt. 

Zondag 14 april:

Extra rit in samenwerking met de Historische Bromfiets Club Culemborg. 

De HBCC vertrekt om 11.00 uur voor de “Koppelings”rit uit Culemborg en komt om ongeveer 12.30 uur bij De Proloog in Amerongen aan. Even koffiedrinken, benen strekken en dan vertrekken we om 13.00 uur voor deel twee van die Koppelings rit. Nu met de leden van Puch66 erbij. De route gaat weer naar Culemborg waar de organisatoren verwachten om 16.00 uur aan te komen.

LET OP:

Voor ritten die vanuit Amerongen starten, zullen we voortaan steeds verzamelen bij:

Fietscafé De Proloog, Allemanswaard 27, Amerongen.

Na de toerrit van 14 oktober 2018 bleek dat veel deelnemers het een prima lokatie vonden. Goede parkeergelegenheid, goede voorzieningen.

Op onderstaande foto zie je de HBCC tijdens een overtocht over De Lek.Zondag 28 april: Clubrit. In verband met de slechte weersvooruitzichten is deze rit verplaatst naar zondag 5 mei.  We rijden dan van De Bilt naar Abcoude! Heen via de Vreelandseweg (Hilversum, ’s Graveland, Kortenhoef en na passage van het Amsterdams Rijnkanaal rechtsaf naar Loenersloot en Baambrugge om te eindigen in Abcoude. De terugweg gaat via Nigtevecht, Nederhorst den Berg en ‘ Graveland naar Loosdrecht en Utrecht.

Vertrek: 13.00 uur parkeerplaats bij Hotel Van der Valk De Bilt

Zaterdag 25 mei:

Open Dag Puchshop.de in Wageningen. Met grote tourrit voor Puch Maxi’s en handgeschakelde Puch en Tomos bromfietsen. Lokatie: Industrieweg 36, 6702 DR Wageningen. ONDERDELEN KOPEN? Doe je hier: www.puchshop.de

Vertrek: nadere informatie via de clubmail.

Verkeersregelaars Onne en Angelique gaan mee.  Feest dus!

Zondag 23 juni  Clubrit. Rob Roosendaal heeft een rit uitgezet langs de Vecht naar Weesp. 23 juni is het prachtig weer met zo’n 26 graden C. Wat wil je nog meer?

Vertrek om 12.30 uur bij Hotel van der Valk – De Bilt; we rijden naar vliegveld Hilversum in Loosdrecht voor het vervolg van de route.

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli:

Weekend Zuid Limburg. Met onze vrienden van de Bokkeriders toeren we Zuid Limburg weer helemaal plat! Opgeven kan nu al. Stuur een mail naar VS50@planet.nl

Zondag 28 juli  Clubrit naar Woudenberg. En vandaar zien we weer verder. Vertrek vanuit De Bilt om 12.30 uur. Parkeerplaats bij  het VAN DER VALK HOTEL.

Zondag 18 augustus: 

Puch66 Zomerrit en – dag op het Agger Martini Scouting terrein in Maartensdijk, Dierenriem 10.

Let op!: Zorg er voor dat je die dag niet op vakantie bent, want dan ga je iets bijzonders missen!

We vieren namelijk ook de 50e verjaardag van Woodstock. Hoe we dat doen? 

Kom kijken op 18 april, maar vergeet niet je in te schrijven. Laatste dag van inschrijving is 10 augustus. Later dan 10 augustus kunnen we geen inschrijvingen meer accepteren. Die laatste week hebben we echt nodig voor de voorbereiding. Denk daarbij aan inkoop drankjes, het maken van de lunchpakketjes, drankjes voor onderweg en nog zo wat zaken.

De posters zijn klaar. Ook hebben we traditiegetrouw een aantal buttons laten maken naar een ontwerp van Richard Fey. Zorg dat iemand ze bij je komt opspelden! Hieronder een aantal voorbeelden.

Met medewerking van onze sponsors: Bakker van Eekeren Utrecht – De Bilt, Van Tellingen Woninginrichting Zeist, Akker 16 Fysio De Bilt,  Orlanda Woonplezier Zeist,  Van Gelder Oliehandel Nijmegen, Future2green Wageningen en sympathisanten. Dat wordt nog wat!..

Het vertrek is vervroegd: We gaan om 12.00 uur exact rijden. Opstellen dan om 11.45; praatje vooraf om 11.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Het terrein gaat open om 09.30 uur.

Zaterdag 7 september: 

Vorig jaar hebben we een fantastische rit gemaakt tijdens het  Oldtimer Festival Huizen. De organisatie was in handen van onze leden in Huizen. Dit jaar valt dat festival op Zaterdag 7 september. Vertrek is weer om 10.30 uit HUIZEN. Vanuit Utrecht zullen we we vertrekken om 09.00 uur.

Op 10 april is de inschrijving weer open gegaan.

zet de volgende link in je browser en meld je aan:

https://www.oldtimershuizen.nl/index.php/festival-2019/inschrijving-2019

Zaterdag 14 september:

Marktdag in De Bilt. 

Oldtimermarkt met auto’s, oude stadsbussen en natuurlijk de bromfietsen van Puch66. We staan er met een kraam en informatie over de schone brandstoffen. Er is ook een braderie, er zijn eettentjes en de hele Dorpsstraat staat vol met kramen. De fraaie oude Protestantse Dorpskerk is toegankelijk voor bezichtiging.Marktdag De Bilt is ieder jaar weer een trekpleister voor heel veel liefhebbers van oude voertuigen.

Zondag 22 september  Clubrit = Haarlemmermeerronde!  Deze jaarlijkse en voor de zoveelste keer georganiseerde zeer fraaie rit zouden we als eens eerder doen…

Daar is nooit iets van gekomen. Door omstandigheden heeft organisator Frans Weij  Puch66-leden Fred Teunissen en Henk de Kaste verzocht de organisatie dit jaar op zich te nemen. Dat doen we met alle plezier. Ook onze verkeersregelaars zijn aanwezig om de rit te begeleiden.

WIL JE MEE? Stuur dan een mail naar VS50@planet.nl onder vermelding van “Haarlemmermeerrit 22 sept. / naam/ emailadres en eventueel telefoonnummer.

Vertrek 13.00uur vanaf:

Grand Café The Lake (Meerzicht), Nieuwemeerdijk 326, 1171 NT Badhoevedorp

Puch66 leden worden geadviseerd met auto/ aanhangwagen(s) incl. brommers naar Badhoevedorp te rijden om daar aan te sluiten.

Zondag 20 oktober  Ritje naar Doorn. Daar verzamelen bij “De Notabelen”; even koffie drinken en dan naar Austerlitz.

Zondag 17 november  We gaan het meemaken! Of niet. Hangt van het weer af. Als het weer ok is rijden we naar Amerongen en vandaar?… We zien wel. Bij een temperatuur van rond de 10 graden is het prima, als het maar droog is. Warme en beschuttende kleding aan. Denk aan de tips van Wouter Geels. Krant onder je jas of noppenfolie! Helpt echt. Het is in ieder geval de laatste rit van het jaar.

Wel een kanttekening.. Mocht het zo zijn, dat het weer de zondag ervoor beter is, dan verplaatsen we de rit. Idem voor de week erna. Check je mail en deze site voor het laatste nieuws.

Zaterdag 14 en Zondag 15 december: Puch66 staat weer op de Central Classics beurs in Houten. Zin om een dag of dagdeel je club te promoten? Laat het ons weten via vs50@planet.nl

Méér lezen?

Kijk op http://www.centralclassics.nl/

Agendawijzigingen voorbehouden. (wanneer het weer ècht tegenzit!)

Feestdagen in 2019:

 

De blauw gearceerde dagen worden over het algemeen ook als feestdag aangemerkt. De Eerste Kamer der Staten Generaal zal naar verwachting rond de zomer haar goedkeuring geven. Daarna zijn het wettelijke feestdagen!

Sleuteldagen 2019 

23 maart: Amersfoort 

20 april: Zeist bij Jan Colenbrander (! jawel), Van der Merschlaan 31, 3705 TE Zeist

aanvang 10.00 uur.

11 mei: Amerongen, bij Hans van Lienden  Kersweg 47a, 3958 BB Amerongen

aanvang: 10 uur.


Puch66 – Agenda 2020

Toerritten 2020.

Zondag 12 januari

WIntermeeting in Maartensdijk; Dierenriem 10.

Voor alle clubleden. Met uitleg over onze financiële situatie, het ledenaantal, een evaluatie over 2019 en nog veel meer. Zorg dat je er bij bent.

Wettelijke feestdagen

Nieuwjaar Woensdag, 1 Januari 2020
Goede vrijdag Vrijdag, 10 April 2020
Pasen Zondag, 12 April 2020
Paasmaandag Maandag, 13 April 2020
Koningsdag Maandag, 27 April 2020
Bevrijdingsdag Dinsdag, 5 Mei 2020
O.H. Hemelvaart Donderdag, 21 Mei 2020
Pinksteren Zondag, 31 Mei 2020
Pinkstermaandag Maandag, 1 Juni 2020
Kerstmis Vrijdag, 25 December 2020
2de Kerstdag Zaterdag, 26 December 2020

Puch66 Zomerrit                     Zondag 16 augustus