Lid worden?

Welkom bij Puch66 – Puch en Tomosclub voor Hollands Midden

Wat leuk dat je interesse hebt in onze bromfietsclub. Hieronder een opsomming van wat je van ons als lid kan verwachten:

  • Minimaal 1x in de maand wordt er een nieuwsbrief per mail rondgestuurd. Hierin staat o.a. informatie over gereden en toekomstige ritten en veel ander nieuws.
  • Per jaargang verschijnt er 4x een Puch66 Magazine. Op A4 formaat en in kleur.
  • We hebben een aantal keer per jaar club bijeenkomsten, hier nodigen we spreker uit of we hebben we gezellige middag/avond.
  • Van maart tot eind september is er elke maand wel een rit. De ritten worden georganiseerd vanaf verschillende plekken, zoals een start uit De Bilt, Hilversum, Huizen, Apeldoorn, Leersum, Nieuwegein, enz. Hierover word je geïnformeerd via onze Agenda en nieuwsbrieven. Kijk op onze website bij video’s voor een impressie.
  • Puch66 Zomerrit. Elk jaar in de maand augustus in Maartensdijk. Een mooie rit, lunch en een gezellige muziek. Kijk op onze website bij foto’s voor een impressie.

Wil je meer informatie ontvangen?

Stuur een email naar Puch66nl@gmail.com en we zullen je vragen beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een keer een rit mee te rijden en kijken hoe het bevalt.

Wat verwachten we van jou?

Rijden op schone brandstof:

Puch66 – Puch en Tomosclub voor Hollands Midden is de afgelopen jaren, samen met veel andere bromfietsclubs, een club die rijd op schone brandstof, bijvoorbeeld Ecomaxx (Classic) Bike Fuel 2 of met Triboron. Door met schone brandstof te rijden, proberen we toch een steentje bij te dragen aan het milieu. Zo kunnen toch blijven rijden op onze cultureel erfgoed.

Contributie:

De contributie is 50 euro per jaar (januari-december). Aanmelden In de loop van het jaar zal na rato de contributie worden gevraagd.

Voorwaarden:

Bij Puch66 zijn er voorwaarden opgesteld. Deze kun je lezen op www.Puch66.nl/voorwaarden

Inschrijven

Stuur een email naar Puch66nl@gmail.com om je aan te melden. We ontvangen graag je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en emailadres). Je ontvangt vervolgens van ons een betaalverzoek en daarna een bevestiging per mail van je inschrijving.