Lid worden?

Puch66 Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt in onze bromfietsclub, Puch66 – Puch en Tomosclub voor Hollands Midden. Hieronder een opsomming van wat je van ons als lid kan verwachten:

  • Minimaal 1x in de maand wordt er een clubmail rondgestuurd. Hierin staat o.a. informatie over gereden en toekomstige ritten en veel ander nieuws.
  • Per jaargang verschijnt er 4x een Puch66 Magazine. Op A4 formaat en in kleur.
  • We hebben een aantal keer per jaar club bijeenkomsten, hier nodigen we spreker uit of we hebben we gezellige middag/avond.
  • Van maart tot eind september is er elke maand wel een rit. De ritten worden georganiseerd vanaf verschillende plekken, zoals een start uit De Bilt, Huizen, Apeldoorn, Leersum, Nieuwegein, enz. Hierover word je geïnformeerd via onze website en nieuwsbrieven. Kijk op onze website bij video’s voor een impressie.
  • Puch66 Zomerrit. Elk jaar in de maand augustus in Maartensdijk. Een mooie rit, lunch en een gezellige muziek. Kijk op onze website bij foto’s voor een impressie.
  • Bij aanmelding ontvang je de laatste magazine uitgave, mits ze nog op voorraad zijn.

Wat verwachten we van jou?

Rijden op schone brandstof:

Puch66 – Puch en Tomosclub voor Hollands Midden is de afgelopen jaren, samen met veel andere bromfietsclubs, een club die rijd op schone brandstof, bijvoorbeeld Ecomaxx (Classic) Bike Fuel 2 of met Triboron. Door met schone brandstof te rijden, proberen we toch een steentje bij te dragen aan het milieu. Zo kunnen toch blijven rijden op onze cultureel erfgoed.

Contributie:

De contributie is 50 euro per jaar (januari-december). Aanmelden In de loop van het jaar zal na rato de contributie worden gevraagd.

Voorwaarden:

Bij Puch66 zijn er voorwaarden opgesteld. Deze kun je lezen op www.Puch66.nl/voorwaarden

Jezelf voorstellen:

Wij vragen ieder nieuw clublid een stukje te schrijven met een persoonlijk verhaal over zijn of haar Puch/Tomos, met een foto samen de bromfiets. Dit wordt geplaatst in ons Magazine.. Dit zien we graag van je tegemoet.

Wat natuurlijk ook leuk is om te ontvangen is bijvoorbeeld: Hoe is de liefde voor Puch/Tomos ontstaan? Heb je een mooie reis gemaakt op je bromfiets? Heb je een leuke restauratie rapportage van je bromfiets? Of heb je technisch tips? Dit zijn allemaal leuke dingen om te lezen.


Inschrijven

Stuur een email naar Puch66nl@gmail.com om je aan te melden. We ontvangen graag je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en emailadres). Je ontvangt vervolgens van ons een betaalverzoek en daarna een bevestiging per mail van je inschrijving.

Welkom bij Puch66 – Puch en Tomosclub voor Hollands Midden.