Vijf redenen waarom Puch en Tomos bromfiets rijden leuk is

Vijf redenen waarom Puch en Tomos bromfiets rijden leuk is

Op een Puch of Tomos rijden is een geweldige hobby. Waarom moeten andere mensen dit eigenlijk ook gaan doen? Hieronder 5 redenen om ook lekker op een Puch en/of Tomos bromfiets te rijden.

Puch66 Zomerrit 2022

01 SOCIAL

Door te rijden op een Puch en/of Tomos heb je leuke contacten met andere mensen. Als je met de club of met vrienden een rit rijd krijg je verhalen te horen, zoals: ‘Die heb ik ook gehad’, ‘Ik heb vroeger gereden op een ……..’, Enz. Op de manier krijg je een band en deel jij je passie met anderen.

02 ADRENALINE

Als je heerlijk aan het toeren bent, met de wind in je haren, en soms heerlijk vol gas geeft, geeft dit een fantastisch en opwindend gevoel. Dit gevoel is avontuur en vrijheid. Je moet natuurlijk wel altijd je helm dragen tijdens het rijden, veiligheid boven alles.

03 STIJLVOL

Puch en Tomos bromfietsen zijn enorm stijlvol. Als je langs mensen rijdt, zie je vaak mensen lachen en vaak een duim op steken. Iedereen kent ze.

04 PRAKTISCH

Het onderhouden van een Puch of Tomos is makkelijk. Geef je bromfiets beetje aandacht, zoals olie verversen, bandenspanning -, en remmen controleren en lekker schoonhouden. Hierdoor verklein je de kans dat je bromfiets pech krijgt. En de benzine verbruik is zeker niet hoog. Verbruik is minimaal 1 op 40

05 PLEZIER

Conclusie is: Rijden op een Puch of Tomos is super leuk om te doen en een heerlijke manier om te ontspannen en tot rust te komen. Bijvoorbeeld: Na een drukke dag of een week werken. Bromfiets rijden is absolute de leukste manier om je te verplaatsen.

Bron: Helmpje.nl; Blog: 5 redenen waarom scooter rijden enorm leuk is

Geen reacties

Post a Comment