07 april 2024 | Openingsrit 2024 vanuit De Bilt

07 april 2024 | Openingsrit 2024 vanuit De Bilt

Nadat de weersvoorspelling van twee weken geleden leidde tot het uitstellen van de eerste Puch66-rit van 2024 naar 7 april, hoopten we op mooi, droog weer. En dat kregen we. Iedereen die zich verzamelde bij onze vertrouwde startplek bij Van der Valk in De Bilt had een brede glimlach op zijn gezicht. Ad de Winter was ook aanwezig bij het verzamelen.

Op het laatste moment waren er een paar afzeggingen, waaronder Eugène van Wijnen (te veel Taiwanees gegeten), Peter Hendriksen (pechgeval) en Arjan van Zandbergen (moeder gevallen). Gelukkig had Arjan de route digitaal gedeeld, zodat we deze vlak voor vertrek op Henri’s telefoon konden laden. Zo konden we alsnog vertrekken met Henri als voorrijder, en dat ging prima.

De route leidde ons via prachtige binnenweggetjes naar Wijk bij Duurstede. Op een gegeven moment moesten we zelfs met de brommer aan de hand een trap af, maar dat mocht de pret niet drukken. Op een terras in Wijk bij Duurstede genoten we van een heerlijke lunch in de zon. Na een uurtje stapten we weer op en reden via Odijk en Bunnik terug naar De Bilt, genietend van de uitlopende natuur en de bloesembomen onderweg.

Bij Van der Valk namen we nog een versnapering en evalueerden we de rit. Iedereen was het erover eens dat Arjan een mooie route had gemaakt. Dank je wel, Arjan. Dit was een mooie start van het brommerseizoen. Ik hoop dat de volgende ritten net zo’n mooi weer hebben en dat er meer deelnemers zijn. Kom op, Puch66-leden, je brommer is om op te rijden en niet om in de schuur te laten staan.

Hopelijk tot ziens bij de volgende rit.

Bekijk het interview van Wouter Geels met Regio TV De Bilt

Geen reacties

Post a Comment