25. Door het water

Ooit brommers door het water zien gaan?..

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 25: 8 juni 2011

Nee? Nou ga dan maar kijken bij Hoek van Holland. Want daar komt de MV Nyk Vesta namelijk langs. Om precies te zijn op 30 juni. Dat schip vaart nu eenmaal als lijndienst langs een aantal havens. Aankomst in Rotterdam met dit soort schepen is trouwens volgens schema. Zekerheid dus door het gebruik van een lijndienst. Zo is het op 28 mei vertrokken uit Kobe om via Nagoya, Shimizu, Tokyo,Yantian, Hong Kong, Singapore, Jeddah en dan door het Suez Kanaal naar Rotterdam te varen.

De eerste definitieve modellen staan al in Woudenberg. Ik heb de eerste 8 stuks voor demonstratie meegenomen. Zo’n setje is door WSI ook naar Bevro gezonden. Een aantal clubleden van Puch’66 heeft de modellen al in de hand gehad. Nog heel even en je kunt ze verwelkomen. Voorzichtig alsjeblieft. Na zo’n lange reis in een container moet je ze niet laten schrikken. Even laten acclimatiseren!

Met een aantal dagen volgt er nog een bulletin. Daarin uitgebreid aandacht voor de verpakking. Ook mooi! Er zijn al mensen die de verpakking apart wilden bestellen… Niet te geloven gewoon. Wat een toestand! Tot dat volgende bulletin dan!

Met vriendelijke groet,

Cor van Breukelen

Klik hier om de originele Bulletin 25 te lezen (pdf)