24. Welkom in Woudenberg

De brommers zijn binnen, kom je kijken?

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 24: 4 mei 2011

Ik kom net thuis. De telefoon gaat. Het is Johan ter Maten, directeur bij WSI. “de brommers zijn binnen, kom je nog kijken?”Ja wat dacht je, ik kom er aan”! Ik bel Henk de Kaste en haal Richard Fey uit Utrecht op.. . Om 10 voor 6 landen we in Woudenberg. Huisfotograaf Mario is nog aanwezig en is al begonnen met het fotograferen van de acht stuks modellen.

Ze zien er wonderschoon uit. Mooier dan op de voorgaande foto’s. We houden ze in de hand, draaien ze om en doen er voorzichtig mee. Johan ter Maten gaat er duidelijk anders mee om. Zeg maar “onverschillig”, maar wel met een lach! Hij kent het product en weet als geen ander waar de grenzen liggen.

Kijken en nog eens kijken. Een paar kleinigheden moeten we rapporteren. Een logootje verkeerd op de trapperplaat. De handles iets verder naar beneden. Het kan gelukkig nog aangepast worden. Daar zorgt Johan morgen voor. Voor de rest zijn het kleine wondertjes van de techniek. De engineers in Woudenberg en China zijn ware virtuozen. Dat zoiets moois tot stand gebracht kan worden is beslist uniek! Geen enkel model kan bij deze fraaie exemplaren in de schaduw staan. Iedereen mag straks commentaar geven. Maar we zijn er van overtuigd dat er niemand is die ze niet mooi zal vinden.

Met Richard Fey en Henk de Kaste

Ja het is moeilijk. Maar toch alsjeblieft geduld. Nog even. Jan Zandbergen van Bevro belde van de week. Hij op zijn beurt wordt weer gebeld door tal van liefhebbers die zo’n model gekocht en betaald hebben en die best wel wilen weten wanneer ze het nu kunnen verwachten. Tegen al die mensen zouden we willen zeggen: Geduld, het komt allemaal in orde. Maar als we niet kritisch waren geweest, stond dit product nu niet zo te schitteren.

Kijk nog even mee.

Tot het volgende bulletin!


Met vriendelijke groet,
Cor van Breukelen

Klik hier om de originele Bulletin 24 te lezen (pdf)