Nieuwsbrief – juni 2024

Nieuwsbrief – juni 2024

Zondag 2 juni 2024

Beste clublid,

In deze Puch66-nieuwsbrief informeren we je over het volgende:

  • Meld je aan voor de zomerrit
  • A.s. clubrit op 9 juni vanuit IJsselstein
  • Verslag sleuteldag 11 mei in Huizen
  • Terugblik: Clubrit Texel 26 mei 2024
  • Open Monumentendagen in Soest
  • Weekendje Valkenburg deze maand
  • Magazine no. 131
  • Puch66 Nieuwsgroep App
  • Activiteiten agenda
  • Contact informatie

We wensen jullie veel leesplezier. Bij vragen of opmerkingen zien we graag jullie reactie tegemoet.


MELD JE AAN VOOR DE ZOMERRIT

Beste leden, 

Wij hebben veel tijd en energie in de Zomerrit voor dit jaar met als thema ‘Forever Young’ gestoken, deze wordt op zondag 1 september gereden en georganiseerd. Met de Zomerrit maken we er ieder jaar weer samen een mooi groots feest van. Met muziek, eten & drinken een prachtige rit met begeleiding van motoverkeersregelaars, de loterij en nog veel meer. 

Met een aantal bedrijven hebben wij afspraken gemaakt over reservering van het terrein, catering, motorverkeersregelaars, aansprakelijkheidsverzekering etc. Al met al is dat een behoorlijke uitgave voor de club. Op zich is dat geen enkel probleem, mits er natuurlijk zich wel voldoende deelnemers aanmelden voor de Zomerrit. 

Er hebben zich leden aangemeld, maar op dit moment nog niet genoeg om de Zomerrit financieel verantwoord door te laten gaan. Daarom een dringend verzoek vanuit het bestuur om jullie snel aan te melden als jullie mee willen doen. De uiterste aanmelddatum is zondag 21 juli. Bij onvoldoende aanmeldingen zijn wij genoodzaakt de Zomerrit, zoals deze nu is opgezet, helaas te annuleren.


A.s. clubrit op 9 juni vanuit IJsselstein

Op zondag 9 juni organiseert Robbert Leutscher een toerrit met excursie vanuit IJsselstein. Er zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen! Het gaat een super leuke dag worden. Alvast bedankt voor het organiseren Robbert!


Verslag sleuteldag 11 mei in Huizen

Op zaterdag 11 mei waren we van harte welkom bij Peter Hendriksen voor een sleuteldag. Hieronder nog een paar foto’s van de leuke dag. De rest van het verslag kunnen jullie lezen in het nieuwe Magazine no. 131. 


Terugblik: Clubrit Texel 26 mei 2024

Om klokslag 4:30 uur gaat de wekker af op deze prille zondagochtend in huize Wijnen. De reden: de clubrit op Texel georganiseerd door Cees de Jong. Eugene is de eerste van ons clubje die er uit moet, omdat hij vanuit Apeldoorn ook nog mij komt ophalen in… verder lezen


Open monumentendagen in Soest

Op 14 en 15 september vinden de Open Monumentendagen plaats in Soest. Dit jaar is het thema ‘Onderweg’, waarbij de Open Monumentendagen specifiek aandacht besteden aan het mobiele erfgoed. Arjan heeft al contact opgenomen met de organisatie in Soest om te informeren of het wellicht leuk zou zijn als Puch66 als club aanwezig is. De organisatie reageerde zeer enthousiast en ziet ons graag komen. Om onze club tijdens deze twee dagen te kunnen promoten, hebben we natuurlijk hulp nodig van onze leden. Vind je het leuk om je Puch of Tomos te showen voor het publiek en erover te vertellen? Meld je dan aan via de onderstaande knop. 

Wanneer we genoeg clubleden hebben, krijgen we als club zelfs de mogelijkheid om reclame te maken in het magazine van de organisatie. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn! Heb ik je al gevraagd om je aan te melden? Doe het nu! 

Meer weten over Open Monumentendagen in Soest, klik hier.


Weekendje Valkenburg 2024 deze maand

Nog een paar weken wachten en dan gaat er een groep clubleden naar Valkenburg (Zuid-Limburg) voor een weekendje toeren (28 t/m 30 juni). Er is al een reservering op vrijdagavond bij een restaurant in het centrum in Valkenburg en op zaterdag gaan we een mooie rit rijden samen met de lokale Puch club ‘De Bokkeriders’. Kan je ook niet wachten om de heuveltjes te beklimmen met onze bromfietsen? We gaan er een fantastisch weekend van maken!


Magazine no. 131

Het nieuwste clubblad van Puch66, Magazine no. 131, is weer een parel om trots op te zijn. Dit nummer staat boordevol interessante artikelen en leuke weetjes, ideaal om te lezen op de bank, in de zon, naast of zelfs op je geliefde Puch of Tomos. Verder lezen

Commerial Tomos

Hieronder een reclame van Tomos van vroeger Geweldig toch?


Puch66 Nieuws App groep

We delen graag updates over geplande ritten, last-minute wijzigingen, spontane ritten, leuke tourrit foto’s / video’s of technische zaken. Dit groep is uitsluitend bedoeld voor Puch- en Tomos-gerelateerde onderwerpen.

Scan of klik de QR code om lid te worden van de groep.


Activiteiten agenda

Agenda tips?
Heb je tips voor toekomstige evenementen of tourritten? Mail dit naar evenementen.puch66nl@gmail.com, dan komt het op onze website te staan. Bedankt.

Wil je een rit organiseren of wil je meer informatie? Mail naar evenementen.puch66nl@gmail.com


Contact informatie

Voorzitter

Eugène Wijnen, voorzitter.puch66nl@gmail.com 

Secretaris

Arjan Zandbergen, secretaris.puch66nl@gmail.com  

Ritten/evenementen

Cees de Jong, evenementen.puch66nl@gmail.com  

Redactie

Wouter Geels, redactie.puch66nl@gmail.com

(voor o.a. aanleveren van kopij voor het magazine) 

Algemeen bestuurslid

Peter Hendriksen, puch66nl@gmail.com


Sponsors

Over Puch66 Copyrights 2024 © Artikelen van onze redactieleden kunnen alleen na toestemming van de auteur overgenomen worden. 


Geen reacties

Post a Comment