Biltsche courant: Born to be Wild in Maartensdijk

Biltsche courant: Born to be Wild in Maartensdijk

Op 16 augustus 2023 stond Puch66 met een artikel in de Biltsche Courant over de zomerrit. Super leuk! De zomerrit was een groot succes, we kijken nu al uit naar volgende jaar!

Namens het bestuur willen we alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers bedanken. Zonder jullie was er geen zomerrit.

Born to be wild in Maartensdijk

MAARTENSDIJK Op zondag 13 augustus vierden ‘Puch66 – Puch en Tomosclub voor Hollands Midden’ hun 17de zomerrit op het terrein van Scoutinggroep Agger Martini in Maartensdijk. Het thema was dit jaar ‘Born to be wild’, waarbij zelfs ook 5 mooie Harley-Davidsons aanwezig waren. Met meer dan 50 schakelbromfietsen uit de jaren ’50, ’60 en ‘70 werd er een mooie rit gereden van 70 km door het Hollands midden. De rit ging door Bilthoven, Bosch en Duin, Zeist en naar Austerlitz. In Austerlitz was er een pauzeplek bij het Dorpshuis. Het Dorpshuis was speciaal voor de gelegenheid open. Er was maar één pechgeval met een bromfiets. Gelukkig was het snel verholpen. Na een lekker kopje koffie ging de rit verder richting Driebergen, Werkhoven, Houten, Bunnik, Zeist, De Bilt, Groenekan en weer terug naar Maartensdijk. Dit allemaal onder begeleiding van 6 motoren om de groep veilig in het verkeer te begeleiden.

Na terugkomst in Maartensdijk werd de dag afgesloten met muziek van 3FM DJ Ivo van Breukelen. Ook was er een loterij met goede hulp van Luuk (9) en Hidde (7) die de winnende nummers doorgaven. Daarna genoten de aanwezigen van een heerlijke snack van de foodtruck. Het was een gezellige en geslaagde dag.

Arjan Zandbergen

Bron: Biltsche Courant

Geen reacties

Post a Comment