33. Feest

Oostenrijkse Posterijen

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 33: 20 juni 2012

De Bilt / Woudenberg / Rijssen

Het zat even tegen. Dachten we alles compleet te hebben in week 26/27 kwam er een bericht dat we vertraging hadden met de paarse en zwarte MV50 modelllen… Jammer, maar niet getreurd. Het zou allemaal in orde komen. En het kwam ook in orde.

Alles is nu binnen en de modellen worden door de inspecteurs van WSI stuk voor stuk aan een controle onderworpen. Zo eind volgende week gaan ze naar Bevro en vandaar vinden ze hun weg naar de liefhebbers van mooie brommers!

Vandaag in Woudenberg foto´s gemaakt om Bevro Rijssen en alle anderen weer te informeren. In de foto studio van WSI komen de modellen, mits met de juiste camera gefotografeerd het beste uit…. Ik heb een simpele Kodak Easy Share (het woord zegt het al !) C713. En dat is geen studio kwaliteit, maar het kan er mee door.

Op bijgaande foto zie je de paarse MV50 met het hoge stuur staan. Het lijkt wel of ze zo bij een Stokvis dealer voor de deur staan. Maar er is veel meer; wat dacht je van de mooie zwarte uitvoering. Een plaatje!

De Groen beige VS50 met hoog – en plaatstuur hebben we al eerder laten zien.

Bij de Oostenrijkse Posterijen hebben ze jl. zaterdag het eerste model van WSI ontvangen. In een aangepaste doos. DE VS heeft zwarte velgen. Dat hoorde zo bij de Posterijen. Scheelde veel poetswerk. De tanksticker (VS50 dreigang) is er heel strak opgezet. We zijn het al gewend. Met uiterste precisie worden de modellen door WSI gemaakt. De reacties vanuit Oostenrijk zullen we vast deze of volgende week wel ontvangen. En in september komt er een artikel over het model in het personeelsblad van de Oostenrijkse Posterijen. Toch leuk?

Tot het volgende bulletin.

Met vriendelijke groet, Cor van Breukelen

Klik hier om de originele Bulletin 33 te lezen (pdf)