34. Eind goed, al goed

Het is mooi geweest

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 34: 31 augustus 2012

De Bilt / Woudenberg / Rijssen

Eind juli/ eerste week augustus werden alle modellen uitgeleverd. De bus van WSI met aanhanger werd naar Bevro gestuurd om daar alles volgens planning af te leveren. Dhr. Methorst stuurde daarnaast een aparte zending naar Oostenrijk om de VS50 Oostenrijkse Post bij de afnemer te bezorgen. Als je in het magazijn in Woudenberg komt (zeg maar toegelaten wordt (!..), dan zie je pas wat er allemaal door het bedrijf gaat. Niet mis! Daar zijn die modellen van Puch66 niets bij!

Dhr. Methorst, Hfd. Logistiek WS

Toch hebben we alles tot een goed einde gebracht. Soms was het spannend. Tekeningen controleren; iets vergeten, snel herstellen; heen en weer naar Woudenberg. Het is allemaal achter de rug. Van tevreden Puchliefhebbers horen we blije verhalen. “Schitterende modellen, complimenten voor de makers” ; “ jongens, wat mooi!! “ en “eindelijk heb ik ze, wat zijn ze mooi gedetailleerd” Fijn om te horen, helemaal voor de echte makers van deze mooie modellen.

Was deze foto nu genomen in het magazijn Gereed Product van Stokvis..?. DANK!

Alle dank aan de knappe koppen van WSI, hun engineers in Woudenberg en China die met uiterste precisie de mooiste modellen tevoorschijn toverden: Johan, Erik, Henri, Marco, Anja en hun collega’s op de achtergrond! Aan Jan Zandbergen van Bevro, die steeds het geduld kon opbrengen om te wachten omdat we iets over het hoofd hadden gezien, of omdat we gewoon iets langer moesten wachten dan wij dachten. (Sorry Jan!). En dan Henk de Kaste, die me steeds met raad en daad bijstond om de technische kant van die dingen te beoordelen en met de schuifmaat in de aanslag klaar stond om te helpen waar dat nodig was. Maar natuurlijk ook dank aan jullie, de uiteindelijke afnemers van deze modellen; voor het vertrouwen in een product, waarvan je nog niet precies wist hoe het er uit zou gaan zien.

Er komt geen nieuwe serie meer. Het is mooi geweest. Zo blijft het een exclusief model. Iets wat we al riepen in 2009 toen we nog aan het begin van de eerste serie stonden…. Veel kijkplezier van je modellen!

Met vriendelijke groet, Cor van Breukelen

Klik hier om de originele Bulletin 34 te lezen (pdf)