Special Cars & Bikes in IJsselstein

Special Cars & Bikes in IJsselstein

Bericht geüpdatet op 14 september 2023

Op zaterdag 9 september 2023 vond in het centrum van IJsselstein de ‘Special Cars & Bikes’ event plaats en hierbij was natuurlijk Puch66 ook aanwezig. Het was een mooie en warme dag. Gelukkig had de organisatie goed voor ons gezorgd, we kregen een flesje water en 2 couponbonnen. Helemaal top!

We stonden met een aantal Puch en Tomos bromfietsen op de Utrechtsestraat en hadden veel leuke gesprekken en bekijks van het publiek.

Op een gegeven moment kwam er iemand langs en liet ook zijn oude foto’s zien van zijn Puch van vroeger. De man vertelde dat hij langs de kant van de straat zijn ketting aan het maken was (zie foto). Nadat hij klaar was ging de man eventjes binnen wat drinken. Toen hij op een gegeven moment terugkwam, was de Puch gestolen. Hij was er nog steeds vol van.

Dit is natuurlijk vervelend om te horen, maar we mooi dat mensen dit met ons delen en zelfs nog foto’s bij zich hebben. Nu hopen dat de beste man weer een Puch aanschaft en weer gaat genieten.

Reperatie van de ketting
Dit was zijn Puch

Bij de Special Cars & Bikes waren natuurlijk nog veel meer bijzondere en mooie voertuigen aanwezig.

Bijvoorbeeld:

  • Een bijna 40 jaar oude GMC camper met 3-assen. Deze was prachtig afgewerkt en had zelfs mini-bar erin zitten.
  • Oude Chevrolet pickup uit 1958 met een Kreidler Cross erachter op
  • Zundapp KS50 uit 1967
  • Citroën 2CV uit 1957
  • Ford Mustang uit 1965
  • Renault Fuego uit 1985
  • MG B uit 1972
  • Wil je meer zien? Ga naar YouTube kanaal: Sleutelen met Morpheus en bekijk alle voertuigen tijdens het event.


Bericht van 31 augustus 2023

Beste Puch/Tomos eigenaren, 

Zet de poets klaar, want over twee weken is het zover! Op 9 september vindt het Special Cars and Bikes evenement plaats in IJsselstein, Utrecht. In deze mail vertellen we je alles wat je moet weten over de dag zelf, zodat we ons allemaal volledig kunnen focussen op het genieten van elkaars voertuigen. 

Allereerst, ontzettend bedankt voor je inschrijving, we kijken ernaar uit om jouw puch/tomos in het echt te bewonderen. We hebben iedereen een plek toegewezen in de binnenstad. Voor jouw bromfiets hebben we een plekje op de Kerkstraat gereserveerd! 

Programma

Tussen 12:00 en 13:00 word je verwacht op de Kerkstraat. Om daar te komen kom je de stad binnen via de Kloosterstraat. Je kunt de Kloosterstraat in jouw navigatie aanhouden. Bij aankomst ontvang je van een van onze vrijwilligers jouw deelnamebewijs, met daarop twee consumptiebonnen. Vrijwilligers zijn te herkennen aan hun veiligheidshesje. Zij zullen je ook naar jouw plek begeleiden. 

We vragen aan te sluiten achter jouw voorganger om zo de straat te vullen. Wanneer je jouw plek hebt gevonden, probeer dan niks te blokkeren. Sluit de straat niet af, zorg dat er naast jouw voertuig altijd ruimte overblijft om met voertuigen langs te rijden in het geval van calamiteiten. Zo houden we het samen veilig. 

13:00 – 15:00 Show en Shine: Laat je trots bewonderen door andere deelnemers en bezoekers. Neem de tijd om rond te lopen en andere prachtige voertuigen te bekijken. 

15:00 – 15:30 Prijsuitreiking voor het meest speciale voertuig van het evenement en het voertuig met het speciaalste verhaal! De uitreiking vindt plaats op de Overtoom, voor het stadhuis.

15:30 – 16:00 Meet, Greet and Goodbye: Een laatste moment om een ronde te maken, foto’s te maken en te praten met de liefhebbers.

16:00 – 16:30 Time to say goodbye: Een afscheid met een lach en een traan, want helaas is het weer tijd voor iedereen om te gaan. Eén voor één verlaten de specials de binnenstad via de Overtoom onder luid applaus. 

Mocht je niet bekend zijn in IJsselstein, maak je dan geen zorgen. Onze vrijwilligers zijn er om te helpen tijdens het evenement! 

We willen je er ook aan herinneren om je voertuig goed te verzorgen en te zorgen voor een veilige en respectvolle deelname aan het evenement. Houd rekening met de geldende regels en voorschriften voor het evenement, inclusief snelheidslimieten, veiligheidsinstructies en het vermijden van roekeloos gedrag.

Overzicht

Naam: Puch / Tomos eigenaren

Voertuig: puch /tomos

Toegewezen plek: Kerkstraat

Aanrijroute: Kloosterstraat

Aanwezig tussen: 12:00 en 13:00

Nogmaals bedankt voor je inschrijving en je enthousiasme voor het Special Cars & Bikes evenement. We kijken ernaar uit om jou en je voertuig te verwelkomen op 9 september in IJsselstein voor een dag vol plezier en passie voor bijzondere voertuigen!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Special Cars & Bikes

Een initiatief van de Ondernemersvereniging Binnenstad

Geen reacties

Post a Comment