Oldtimer Festival Huizen 2024

Oldtimer Festival Huizen 2024

Het licht staat op groen! Het twaalfde Oldtimer Festival Huizen vindt op zaterdag 6 juli in en rond de Krachtcentrale aan de Havenstraat in Huizen plaats.

Een unieke collectie van honderden historische auto’s, tractoren, brommers staat uitgestald op het feestelijke festivalterrein. 

Dit jaar besteden we speciale aandacht aan de PreWarCars en het 60-jarig  jubileum van de Ford Mustang. Tevens richten wij de spotlights op het fenomeen Buggy, de klassieke Corvettes en Offroaders.

Deelnemers kunnen zich ook inschrijven voor de Voorma/Hyppe Spietentocht. Dit is een toertocht van zo’n 60 kilometer door het Gooi. Halverwege de toertocht is een pitstop.

Net als voorgaande jaren presenteren de Gooische autodealers weer hun nieuwste (elektrische) modellen.

In het restaurant van de Krachtcentrale en bij een aantal Foodtrucks kunnen deelnemers en bezoekers genieten van een hapje (o.a. poffertjes en wafels) en een drankje.

Een dixieland looporkest en onze vaste rock en roll band de “Crazy Cadillacs” zorgen voor de muzikale omlijsting.

Spektakel gegarandeerd tijdens de Gooische Pit Stop Challenge: de bandenwisselwedstrijd aan de Mclaren MP4 Formule 1 auto (van Lewis Hamilton). De grote vraag is: komen de teams van vier personen in de buurt van de tijd van professionele F1 monteurs?  Voor de winnaars is een mooie prijs beschikbaar.

Verder is er weer de traditionele automobilia-markt van 20 kramen met schaalmodellen, autoboeken en aanverwante zaken.

Voor de kinderen staat een verzameling van oldtimertrapauto’s klaar.

Iedere oldtimerbezitter is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons evenement.

In verband met de organisatie is inschrijven via de website noodzakelijk.

Voor meer informatie en inschrijven www.oldtimershuizen.nl

Geen reacties

Post a Comment