16. De mallen

16. De mallen

Er wordt echt hard gewerkt!

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 16: 22 oktober 2010

Er wordt hard gewerkt om de mallen op tijd klaar te krijgen. Zoiets vergt veel tijd en inspanning vanwege de vele kleine onderdelen die straks in het model komen. Natuurlijk hadden we gehoopt dat ze eerder klaar zouden zijn…

Maar precisie is nu heel belangrijk. Eenmaal gemaakt dienen de mallen loepzuiver te zijn om alle productiestadia te kunnen overleven en – als het kan – nog iets langer gebruikt te kunnen worden.

Precisie nu betekent ook dat we straks met tevredenheid naar de modellen kunnen kijken. Het valt te verwachten dat we de eerste metalen modellen – voor controle uiteraard –met zo’n 5 weken tegemoet kunnen zien. Het zijn dus nog een keer proefstukken. Meten en nog eens meten. Controleren of alles klopt. En dan…, dan gaat WSI produceren!

Geduld alsjeblieft. Niemand zit stil. Er wordt echt hard gewerkt!

Wat doen we intussen? Er wordt een mooie poster ontwikkeld. Die moet straks op alle distributiepunten de aandacht trekken. Want Puch en Tomosbrommers zijn niet zomaar brommers! Ook zo’n poster – jawel in A3 formaat – moet er voor deze klassebrommers natuurlijk gelikt uitzien.

Links: de dames van de afd. Mallen aan de slag. Precisie werk en dus moeten ze ongestoord kunnen werken. Ssssttt! Tot het volgende bulletin.

Met vriendelijke groet,

Cor van Breukelen

Klik hier om de originele Bulletin 16 te lezen (pdf)

Tags:
Geen reacties

Post a Comment