09. Tooling models

09. Tooling models

Miniaturen in wording

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 9: 7 juni 2010

Jongstleden vrijdag hebben we de foto’s van het tooling model ontvangen. Het heeft even geduurd maar dan hebben we ook wat! En, wat al eerder werd gezegd: Bij onze brommers is alles nieuw! Nieuw als product en nieuw voor WSI. Aan ons nu de taak om commentaar te leveren, zodat de aanpassingen gemaakt kunnen worden vóór het model naar Nederland komt. Er zijn veel detail foto’s, zo’n kleine 30. Daar kunnen we het even mee doen.

De kleurstellingen zijn ook bekend. WSI heeft dat nu definitief doorgegeven aan de fabriek in China. Kleurnummers – zeg maar de RAL nummers – achterhalen we nog. Het is een kwestie van kleurmatchen. Daar hebben we een kleurmeester voor nodig. En die gaan we benaderen!

Bevro International BV is naar aanleiding van het bovenstaande al bezig de Nieuwsbrief te maken. Daarin vind je binnenkort meer informatie.

De MV50 en de VS50 in wording, inclusief neus op het voorspatbord. De bekabeling (links) hangt er even voor de show bij.

Linksonder, de Tomos 2L/3L; let op het potje!

Jullie zien dat het allemaal echt is. Het duurt wel lang en sneller als nu zal het niet gaan. Maar dat het eindproduct er straks gelikt uitziet staat nu al vast. Zodra er weer nieuws is, horen jullie weer.

Tot zover dit bulletin.

Klik hier om de originele Bulletin 09 te lezen (pdf)

Tags:
Geen reacties

Post a Comment