31. Serie 2 is er al een beetje

Geschreven door Cor van Breukelen

Bulletin 31: 7 juni 2012

Vanmiddag is Woudenberg geweest. Gisteren al een telefoontje en mail ontvangen, want de container was gearriveerd met daarin natuurlijk ook Push modellen. Niet alles, want een deel vaart nog; maar dachten ze in Woudenberg en China ”die Puchliefhebbers moet je ook tevreden houden, dus we laten alvast het deel komen dat klaar is”. Dat zijn de groen/beige VS50 modellen. En ze zijn mooi, zo mooi! Wat een vakmanschap in Woudenberg en in China. Bedenk dat elk model met de hand gemaakt wordt. Natuurlijk om zo’n serie te maken heb je malletjes nodig; maar de oorsprong is uiteindelijk handwerk. Heel bijzonder nu zijn de uitlaatbochten van de VS modellen. Die zijn in volchroom weergegeven. Subliem en mooi van kwaliteit. Het plaatstuur is er ook gelikt uit gekomen! Vanzelfsprekend is alles weer verpakt in de mooie dozen met de logo’s van WSI, Puch66 en Bevro. Kortom, voor de liefhebbers van deze fraaie brommers een welkome aanvulling.

De rest van de modellen vaart nog en zou volgens WSI’s Anja Robbertsen laatste week juni aankomen. Ik kan jullie bevestigen dat ze geweldig goed opletten in Woudenberg en zeker nauwkeurig zijn met informatie naar hun afnemers.

Marco, Henri, Gerard en ik hebben vanmiddag de VS50 gekeurd en in orde bevonden. Die gaan morgen of maandag naar Bevro. Daar worden ze in het systeem gezet en voor uitlevering klaargemaakt. Even geduld nog.

Tot het volgende bulletin! ( da’s heel gauw!)

Met vriendelijke groet,
Cor van Breukelen

Klik hier om de originele Bulletin 30 te lezen (pdf)