Puch66 neemt PT-Site Forums over!

Puch66 neemt PT-Site Forums over!

Enige tijd geleden vernamen we dat het grootste Puch en Tomos Forum in Nederland ter overname werd aangeboden. De huidige beheerder wil er mee stoppen. Hij heeft er mede door een andere hobby onvoldoende tijd voor.

Binnen het bestuur hebben we er goed over nagedacht. Ook onze webmaster en ICT deskundige werd geraadpleegd voor advies. Hij stond er ook achter. Gisterenmorgen 27 februari hebben we besloten de overname door te zetten. Onze webmaster zal op termijn PTSite.nl  tezamen met de websites Puch66.nl en Tomos4L.nl onderbrengen bij een nieuwe Hosting Provider.

PTsite.nl  bevat een schat aan informatie over handgeschakelde Puch en Tomos bromfietsen. Dat wilden wij, maar ook andere (externe) partijen niet verloren laten gaan.

Tomos4L.nl is een zeer informatieve technische website over Tomos 4L.

Met deze stap kunnen we alle beschikbare informatie over beide merken behouden. De Tomos4L site kunnen we van een update voorzien en nieuw verworven inzichten etaleren. Het spreekt vanzelf dat we dit graag in overleg met de moderators willen doen. De huidige beheerder heeft aangegeven dat hij graag bereid is de transitie naar Puch66 te begeleiden.

We zullen de huidige moderators ook benaderen en hen vragen aan te blijven. Daarnaast zijn er wellicht ook leden van Puch66 die hier een rol van betekenis in willen vervullen.

Wil je alvast een kijkje nemen? Zet dan de volgende links in je browser:

http://ptsite.nl/ptforum/index.php

http://tomos4l.nl/

2 Reacties
 • Kees Drullman
  Beantwoorden

  De vele liefhebbers van Puch & Tomos zullen wel blij zijn met deze (‘niet-vijandige’) overname, zodat alle P&T-info nu bij elkaar komt om te raadplegen !

  1 maart 2019 at 21:46
 • Kees Drullman
  Beantwoorden

  Dit is bepaald geen ‘vijandige overname’ te noemen 😉 De samenvoeging is juist heel handig voor alle P&T-liefhebbers !

  1 maart 2019 at 21:58

Post a Comment