E. van Tellingen

E. van Tellingen, Complete Woninginrichting en Binnenhuisadviseur

Al meer dan 85 jaar een begrip in Zeist en omstreken.

Evert van Tellingen

Evert van Tellingen

Ergens in het midden van de jaren zestig gaat Evert van Tellingen bij zijn vader werken. Niet eerder dan nadat hij zijn diploma “meubel- en detailhandel” had gehaald. Het gaat goed met de in 1928 opgerichte zaak. Bij Van Tellingen leveren ze kwaliteit en dat weten hun cliënten heel goed. Veel reclame hoeven ze dan ook niet te maken. Het gaat vanzelf: “via-via” en bij anderen “van horen zeggen”, dat instellingen en particulieren tot op de dag van vandaag Van Tellingen weten te vinden. Er zijn zelfs veel klanten waar generaties lang de woninginrichting als vanzelfsprekend door Van Tellingen gedaan wordt! Dan doe je iets toch heel goed.

Gerrie van Tellingen

Gerrie van Tellingen

Met een veelheid aan gordijn- en bekledingsstoffen, zonwering, vloerbedekking en fraaie materialen om de muren te pimpen is Van Tellingen voor veel klanten een ideale partner. Veel van zijn “fans” gaan naar- of zitten nét in een verzorgingshuis of aanleunwoning. Bij Slot Zeist en in de Oude Kerk van Zeist kennen ze Evert maar al te goed. In het statige pand en de kerk verzorgt Van Tellingen al heel lang de stoffering en draperie. Ook restauratiewerk wordt bij Van Tellingen aangeboden. En moet er een kast op maat gemaakt worden, dan kun je ook bij Van Tellingen terecht.

Als sponsor van Puch66 verzetten ze ook nog heel veel werk!

Net als Bakker van Eekeren is Woninginrichting Van Tellingen al sinds 2006 sponsor van Puch66. Met ideeën, praktische zaken als spullen en versieringen voor de Zomerrit. Met het klaarmaken van de aardigheidjes voor de zomerritrijders. Elk jaar overleggen we met de sponsors wat we na de zomerrit meegeven. Fantastisch wat er zo allemaal tot stand wordt gebracht.

 

E. van Tellingen
Joubertlaan 29
3701 JT ZEIST
06 – 53 71 39 60
030 – 69 139 64