Zeer geslaagde Zomerrit 2018

Zeer geslaagde Zomerrit 2018

Met goed weer, 124 bromfietsen, 6 motoren / verkeersregelaars, een pechwagen, een proviand/eerste hulp wagen en twee fotografen werd een rit van 77,8 km gereden door de provincie. Ook na afloop van de rit was er veel te doen. Het terrein in Maartensdijk stond vol met interessante stands van leveranciers op het gebied van alternatieve brandstoffen. Van Gelder Olie Nijmegen was aanwezig; Future2green uit Wageningen; Puchshop.de Wageningen, de FEHAC, Nozemolie uit Enschede , KWF met homemade cakes (!) en natuurlijk onze sponsor Bakker van Eekeren uit Utrecht, die niet alleen lunchpakketjes had gemaakt maar ook in de ochtenduren bij de koffie trakteerde op Petit Fours.

Voor Stichting Alpe d’Huzes /KWF werd mede door sponsors een bedrag bijeen gebracht van € 1800

De foto’s op de fotopagina vertellen het verhaal van deze Zomerrit. Het zijn foto’s van Tim van Breukelen, Henk de Kaste en Marc Bruna (FEHAC). Dit keer ook eens foto’s van de voorbereidingen. Je ziet Jan Colenbrander, Evert van Tellingen en Eduard van Aarle bezig in de werkplaats. Berrie van Ginkel die het Puch66 Zomerrit bier heeft gebrouwen. Mandy van Eekeren die zelf alle lunchpakketjes samenstelt ( en dat 150 x !!), Petit fours door haar bakkers laat maken met logo’s van Ecomaxx Bikefuel, Triboron2, ons clublogo en het logo van de politie. Da’s nog eens “in stijl” ! Het kan allemaal niet op.

Meer foto’s volgen vanzelf.

Op bijgaande foto staat de hele stoet brommers stil om de brug bij Breukelen over te gaan. De brug stond open, dus moest er even gewacht worden. Zo ver als je kunt kijken komen nog bromfietsen aanrijden! Dat werd een aardige file!

No Comments

Laat een reactie achter