Puch66 Zomerrit op 19 augustus 2018

Puch66 Zomerrit op 19 augustus 2018

De Puch66 Zomerrit 2018

 

De datum is geprikt! Op zondag 19 augustus is het weer zover. De jaarlijkse Zomerrit van Puch66 zal vanuit Maartensdijk vertrekken. Wie net als vorig jaar weer mee wil rijden en het feestje erna niet wil missen kan zich inschrijven via deze website

Op de homepage zie de pagina al staan: “Inschrijven rit”

http://www.puch66.nl/inschrijven-rit/

Bóven het inschrijfformulier zie je de nieuw ontworpen Zomerrit poster door Richard Fey.

Het terrein van Agger Martini Scouting aan de Dierenriem 10 is voor twee dagen van ons, bromfietsliefhebbers. De zondag zal ondermeer in het teken staan van schoner rijden. Ook vandaag kwamen er weer ernstige berichten over het terugdringen van CO2 en welke gevolgen dat voor onze oldtimers heeft laat zich makkelijk raden. De uitkomsten van de gemeenteraadsverkiezingen laten wat dat betreft niet veel te raden over!

Ergens de komende weken gaan we de rit uitzetten. Zoals jullie gewend zijn is het steeds weer een afwisselende rit met twee pauzes. Lunchpakketjes worden door Bakker van Eekeren verzorgd. Zorg in ieder geval voor een goedgekeurde helm! Geen plastic helmen, want onze verzekering dekt een eventuele schade niet.

Het programma voor de zondagmiddag moet nog uitgewerkt worden maar we beloven er weer iets moois van te maken. Compleet met tenten, Loods41, Bakker van Eekeren, Slager van Hunik (met BBQ), leveranciers, Radio 538 en natuurlijk is Van Gelder Olie uit Nijmegen ook weer van de partij. Nieuw dit jaar is Future2green uit Wageningen, die in de middag een stand zal bemannen met het product Triboron-2. Je zult alles te weten komen over de voordelen van dit middel om de walmen en stank uit je uitlaat sterk tot geheel te laten verdwijnen. En o ja, ook KWF-Alpe d’Huzes zal aanwezig zijn. Waarom ook alweer? Niet alleen omdat Puch66 eind 2017 twee van haar leden is verloren aan kanker, maar óók omdat we anderen willen helpen die ziekte te overwinnen. Daar is nog veel onderzoek voor nodig. En dat kost een berg geld. Zo’n minicollecte is daarbij een goed gebaar. We hopen dat deelnemers het bedrag van een paar biertjes kunnen sparen om dàt in die collectebus te doen!

Op 19 augustus hebben we tenminste twee motorrijders die tevens als Verkeersregelaar actief zullen zijn. Maar misschien worden het er wel vier! Zo helpen we  alle deelnemers veilig over de proviciale wegen te loodsen.

Bij Puch66 houden we van leuke verrassingen. Daarom bedenken we ieder jaar weer een aardigheidje als herinnering aan de rit voor de deelnemende bromfietsers. Wie trouwens wil weten hoe hard zijn brommer nu ècht loopt krijgt op die zondagmiddag – na de rit – de kans van zijn leven!.. Je gaat het allemaal meemaken.

Wil je onderdelen bestellen voor je Puch of Tomos?.. En dan afhalen bij terugkomst van de Zomerrit? Bestel je spullen dan op www.puchshop.de

Kortom, schrijf je op tijd in voor de rit en/of de BBQ.

Niet leden betalen EUR 5 voor de inschrijving; deelname aan de BBQ kost EUR 10

tot 19 augustus!

enne, ..binnenkort méér nieuws!

No Comments

Laat een reactie achter