Over 19 augustus en zo..!

Over 19 augustus en zo..!

Even bijpraten.

Het programma voor 19 augustus is klaar. De rit is uitgezet en ligt ter controle en goedkeuring bij onze begeleiders. Als we van die rit terugkomen, circa 15.30 uur, dan zul je weer een aantal interessante kramen zien.
Als je nog steeds wilt weten hoe hard je brommer nu echt gaat, dan moet je dat na de rit even laten testen. We hebben de bevestiging ontvangen dat het mogelijk is. We bereiden het geheel voor en zorgen er voor dat je ook zonder gehoorschade (ook voor de omstanders) het gas even open kunt draaien! Uiteraard doen we dat achteraan op het terrein. Oordoppen zijn aanwezig!
Trouwens, wel eens van nozem olie gehoord? Een bijzonder goedje dat heel goed past bij de olievervanger Triboron van Future2green of bij de Alkylaat brandstof van Van Gelder Oliehandel. Zeg maar “een verassende combinatie”
Maar er is nog meer. Bij de kraam van KWF/Alpe d’Huzes kun je cakes kopen. Daar kun je mee thuis komen! Echt wel. En je dient er een goed doel mee.
Zorg dat je wat cash op zak hebt. Dat is ook handig voor de consumptiemuntjes!
Het uitreiken van de Zomerruit presentjes (voor alle rijders!) zal rond 16.30 uur plaatsvinden. Het is maar dat je het weet!
We komen nog een keer terug met méér informatie.

 

No Comments

Laat een reactie achter